View this post on Instagram

A post shared by דנה מצר | שינה וגמילה מחיתולים | הדרכת הורים (@dana.metzer.parenting)

אם את מחפשת ליווי קשוב, רך ומותאם אישית, תהליך הוליסטי ששומר על החיבור והקשר עם התינוק, ללא שיטות ותבניות ועם מענה לצרכים שלו – הגעת למקום הנכון.

אילה שחם גז

יועצת שינה היקשרותית, מדריכת עיסוי תינוקות ובייבי יוגה

אני מאמינה שכל תינוק הוא ייחודי, וכך גם הדרך לשינה טובה עבורו. אני מאמינה בראייה הוליסטית המשלבת הבנה עמוקה של צרכי התינוק עם יצירת סביבה תומכת. הקשר הרגשי בין הורה לילד הוא המפתח להתפתחות בריאה ולשינה טובה, ושגרה מותאמת היא הדרך להגיע לכך. יחד נבנה תכנית אישית – כזו שמכבדת את הערכים שלכם, את הקצב של התינוק, ואת הצרכים של כל המשפחה 💝

קצת עליי ועל הליווי שלי

כתובת הקלינקה

אונליין

מגיעה לטיפולים בבית באיזורים הבאים:

במה אני יכולה לעזור?

בעיות שאני מטפלת בהן

הרדמות ארוכות, הרדמות עם התנגדות ובכי, הרדמות בנענוע אגרסיבי חלונות לייליים יקיצות מרובות יקיצות מוקדמות הרדמות רק עם אמא שינה בזרועות ההורה שינה עם פטמה בפה תינוק שמתוערר מיד כשמניחים אותו במיטה החלפת יום ולילה

הטיפולים שאני מציעה

פגישת ייעוץ חד פעמית פגישת ייעוץ עם תכנית ללא ליווי תהליך ליווי מלא סדנאות

חשוב שתדעי גם ש...

אני אילה, אשתו של שגיא ואמא של גיא ואורי, יועצת שינה היקשרותית. לאחר שני תארים בחינוך מיוחד, הגשמתי חלום ולמדתי הידרותרפיה והדרכת שחיית פעוטות. כשהרגשתי שעדיין משהו חסר, המשכתי ללימודי ניתוח התנהגות. עבדתי הרבה שנים במשרד החינוך עם תלמידים עם צרכים מיוחדים וקשיי התנהגות. ואז הגיע תפקיד חיי- הפכתי לאמא. האימהות השפיעה עלי עמוקות כאשת מקצוע. התרככתי, החכמתי, הסתקרנתי ועמדתי בפני דילמות רבות שדחפו אותי לחקור ולהקשיב לעוד דעות וגישות. במסע זה של גילוי עצמי, פגשתי את הגישה ההיקשרותית. כיום, אני חשה מחויבות להעביר לאימהות את הידע הפיזיולוגי של השינה ואת כל חלקי הפאזל המרכיבים את התמונה השלמה לשינה טובה.

רגעים של אושר

אמהות מספרות

שאלות נפוצות

לא. בתהליך שלי לא מגיעים לבכי כמנגנון התמודדות! אם תינוק בוכה בזמן ההרדמה, זה סימן שיש צורך שלא נענה, ולכן נבחן יחד מה מקור הקושי ואיך אפשר לתת לו מענה מתאים. אני מתמקדת בהבנת הצרכים של התינוק וביצירת סביבה שתאפשר לו להירדם ברוגע, כך שלא יהיה צורך בבכי לפני השינה.

לא. הרדמות היא לא מיומנות שצריך ללמד—תינוקות יודעים לישון עוד מהרחם. הרדמות עצמאית קשורה ליכולת להרגעה וויסות עצמי, תהליכים שמתפתחים בהדרגה ומבשילים רק לקראת גיל 5. כשאנחנו מדברים על "הרדמה", למעשה אנחנו עוזרים לילד להירגע ולהרגיש בטוח מספיק כדי להירדם. כשנענים לצרכי התינוק ברגישות, נוצר קשר בטוח שמאפשר לו לחקור את העולם מתוך ביטחון. השלב של תלות מוחלטת הוא טבעי וחולף, וככל שהתינוק גדל בסביבה שמכילה ותומכת בו, הוא רוכש עצמאות וביטחון עצמי באופן הדרגתי. תלות ראשונית בהורים אינה חולשה, אלא תהליך טבעי והכרחי לגדילה בריאה. היא הבסיס שמאפשר לילד להפוך לבוגר עצמאי ובריא רגשית.

לא! את יכולה להמשיך להניק ולהרדים, ובמקביל לאפשר לאבא להיות חלק מתהליך ההרדמה. הסוד טמון בקשר – כשהתינוק לומד להרגיש ביטחון ורוגע גם עם אבא, הוא יוכל להירדם איתו. כדי שזה יקרה, אבא צריך להיות נוכח, להרגיע, לחבק ולבלות עם התינוק גם מחוץ לשעת ההרדמה. אמא אולי מרדימה בקלות עם הנקה, אבל זה לא אומר שאבא לא יכול! עם סבלנות והתמדה, התינוק יצליח להירגע גם איתו, ואמא תוכל ליהנות מערב פנוי בלי דאגות.

מוזמנות ליצור איתי קשר

או להשאיר לי פרטים בתיבה ואחזור אליכן

דברים שרק בווטסאפ עוברים

ביקורות מאומתות ע"י שבט אמהות

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

כל הזכויות שמורות לשבט אמהות | הצהרת נגישות

כל הזכויות שמורות לשבט אמהות 054-2473799  
הצהרת נגישות

דילוג לתוכן